Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Coco Betaine
Surfaktant

Cena sa PDV-om:
70,00 Din.
Pakovanje

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.

Coco-Betaine
 • Coco Betaine 

  Zaštičeno ime: Amphotensid B4/C 

  Zemlja porekla: Italija  

  Proizvodač: Zschimmer & Schwarz Italiana Spa

  Lot broj: 3748

  Datum proizvodnje: 06/2018

  Rok trajanja: 06/2020

  Int. Shipping: HS Code 3402190000

  Opis: Kokoamidopropil betain je blag amfoterni tenzid dobijen iz kokosovog ulja. Lako je rastvorljiv u vodi. pH je 5-6 u 10% vodenom rastvoru. Sadrži 30% aktivne supstance (ostalih 70% je voda). Žuta tečnost, bez ili vrlo blagog mirisa. 

  INCI ime: Cocoamidopropyl betaine 

  CAS: 147170-44-3 

  Upotreba u kozmetičkim proizvodima: Veoma blag surfaktant kompatibilan sa anjonskim, nejonskim, katjonskim tenzidima (koristan i kao primarni tenzid), Dobro čisti i peni, povećava viskozitet, odlično antistatičko i kondicionirajuće sredstvo. Poseduje umerene emulgujuće osobine.Pored kokoamidopropil betaina kao surfaktanti u kozmetičkim i proizvodima za ličnu negu koriste se još i lauramidopropil betain i srodni amidopropil betain. Surfaktanti pomažu u čišćenju kože i kose, omogućavajući da se voda meša sa uljima i nečistoćama. U tom smislu se ponašaju kao deterdženti (sapun) Prisutan je u brojnim proizvodima za kupanje, proizvodima za čišćenje kože i proizvodima za negu kose, kao što su šamponi, balzami i sprejevi. Kokoamidopropil betain obično ne uzrokuje iritaciju. Koristi se u sapunima i šamponima za bebe. 

  Primena: Kupke, šamponi, penušave kupke, losioni za čišćenje, kreme, sapuni, preparati za bebe, kondicioneri za kosu, maske za kosu.

  Izvorne sirovine iz kojih se dobija: Dobija se iz kokosovog ulja i dimetilaminopropilamina   

  Način dobijanja: Kokamidopropil betain se dobija reakcijom 3-dimetilaminopropilamina sa masnim kiselinama  kokosovog ulja (uglavnom laurinske kiseline). Dobijeni amid - kokamidopropil dimetilamin se zatim podvrgava reakciji sa natrijum monokloroacetatom da bi se formirao kokamidopropil betain.

  Testiranje na životinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

  GMO: Nije GMO 

  Dokumentacija: Bezbednosni list (SDS), Sertifikat analize

   

 • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU