Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Grape Seed Oil
Ulje semenki grožđa

Cena sa PDV-om:
140,00 Din.
Pakovanje

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.

Ulje semenki grožđa
 • Grape Seed Oil 

  Naziv sirovine: Ulje semenki grožđa

  Proizvođač: A&A Fratelli Parodi S.p.A

  Zemlja porekla: Italija

   Lot broj: 6037A19/02

  Datum proizvodnje: 01/2019

  Rok trajanja: 08/2021

  Int. Shipping: HS Code 1515908002

  Metoda ekstrakcije: "Expeller pressed"; Metoda istiskivanje presovanjem, tehnološki vrlo slična metodi "hladnog presovanja", ali je temperatura ekstrakcije ulja viša od 49°C. 

  Obrada: Rafinisano ulje, visoko stabilno, sa niskim sadržajem kiselina i peroksida. Uklonjeni su svi neugodni mirisi (aldehidi i ketoni), Uklonjene su sve slobodne masne kiseline koje mogu biti gorke po ukusu i koje su korozivne. Uklonjeni su prirodni voskovi koji dovode do zamućenja ulja. Dodati su prirodni antioksidansi kako bi se produžio rok trajanja ulja. Pakovano je u inertnoj atmosferi azota.   

  Opis: Viskozno ulje, po sastavu slično ulju suncokreta. Sadrži proantocijanidine, jedinjenja koja su izuzetno aktivni antioksidansi. Ovi hvatači slobodnih radikala su 20 puta jači od vitamina C i 50 puta jači od vitamina E. Ulje sadrži 76% esencijalnih masnih kiselina (linolne) i 1% esencijalne omega-3 masne kiseline. Sadrži i 80-120 mg/100 g prirodnog vitamina E. Bledo žuta do zelenkasta tečnost, slabog mirisa. Ulje je rastvorljivo u alkoholu, nerastvorljivo u vodi.

  INCI ime: Vitis Vinifera Seed Oil

  CAS: 8024-22-4

  Delovanje na kožu: Proantocijanidini pomažu regeneraciju kože, jer se vezuju sa kolagenom, štite ga od napada slobodnih radikala i sprečavaju njegovo umrežavanje. Vezuju se za enzim kolagenazu koja razgrađuje kolagen i tako ga inhibiraju. Pomažu delovanje vitamina C u sintezi novog kolagena. Jačaju kapilare i arterije, tako da se koriste kod kuperozne kože i kod proširenih vena. Smanjuju otoke, popravljaju cirkulaciju i ubrzavaju regeneraciju oštećene kože. Pored proantocijanidina, značajno je i prisustvo esencijalnih masnih ksielina. Poznato je da linolna kiselina smanjuje transdermalni gubitak vlage, reguliše funkciju lojnih žlezda i povećava respiratornu aktivnost kože. Kožu čini elastičnom, mekom i propustljivom.

  Upotreba u kozmetičkim proizvodima: Koristi se u koncentraciji  do 100 % (može se koristiti čist i kao ulje za masažu). Može se koristiti u širokoj paleti kozmetičkih proizvoda: kreme, losioni, toneri, kupke i ulja za masažu, proizvodi protiv starenja, proizvodi za negu kože i usana, proizvodi dekorativne kozmetike. Za spoljašnju primenu.

  Testiranje na zivotinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

  GMO: Nije GMO 

  Vegan: Ne sadrži komponente životinjskog porekla

  Dokumentacija: Bezbednosni list, Sertifikat analize, Primer formulacije 

  Formulacije : Rp 021  Rp 035

 • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU