Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Evening Primrose Oil
Ulje žutog noćurka

Cena sa PDV-om:
710,00 Din.
Pakovanje

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.

Ulje žutog noćurka
 • Evening Primrose Oil

  Naziv sirovine: Ulje žutog noćurka

  Proizvođač: Paras Perfumers 

  Lot broj: 40331805

  Datum proizvodnje: 05/2018

  Rok trajanja: 05/2020

  Int. Shipping: HS Code 1515908002

  Metoda ekstrakcije: Hladno presovano

  Obrada: Ulje je rafinisano, sa niskim sadržajem kiselina i peroksida. Uklonjeni su svi neugodni mirisi (aldehidi i ketoni), Uklonjene su sve slobodne masne kiseline koje mogu biti gorke po ukusu i koje su korozivne. Uklonjeni su prirodni voskovi koji dovode do zamućenja ulja. Dodati su prirodni antioksidansi kako bi se produžio rok trajanja ulja. Ulje je pakovano u inertnoj atmosferi azota.   

  Opis:  Žuti noćurak je biljka koja se smatra najbogatijim prirodnim izvorom esencijalnih masnih kiselina. Najvažnija aktivna komponenta ovog ulje je γ – linolenska kiselina (GLA). poluzasićena masna kiselina koja se ne stvara u ljudskom organizmu i koju je neophodno nadoknaditi. GLA i ostali hranljivi sastojci ovog ulja su od ključnog značaja za strukturu ćelije i jačanja elastičnih svojstava kože. Ulje noćurka zbog velikog udela nezasićenih masnih kiselina manje je stabilno od ostalih ulja i podložan je bržem kvarenju. Obavezno je čuvanje na suvom, hladnom i tamnom mestu.

  INCI ime: Oenothera Biennis Oil

  CAS: 90028-66-3

  Delovanje na kožu: Koristi se za svakodnevnu negu suve i dehidrirane kože kojoj vraća vlagu, sprečava perutanje i čini je mekom i glatkom. Usporava proces starenja i ubrzava proces zarastanja manjih rana na koži. Koristi se za negu kože lica i tela, kao i za regeneraciju kože oko noktiju.

  Upotreba u kozmetičkim proizvodima: Specifičan sastav ovog ulja, obezbedio mu je primenu u skoro svim kozmetičkim proizvodima za negu kože i kose, kao što su kreme za lice, mleka za telo, preparati za skidanje šminke, balzami i serumi za negu kose, proizvodi za negu usana.

  Testiranje na životinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

  GMO: Nije GMO 

  Vegan: Ne sadrži komponente životinjskog porekla

  Dokumentacija: Tehnički podaci, Sertifikat analize

 • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU