Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Stearyl Alcohol
Emulgator UV

Cena sa PDV-om:
150,00 Din.
Pakovanje

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.

Stearyl Alcohol
  • Stearyl Alcohol

     https://www.makingcosmetics.com/assets/images/mc_logo.png

    Poreklo sirovine: SAD, Making Cosmetics 

    Lot broj: L2236451 

    Datum proizvodnje: 12/2018

    Rok trajanja: 12/2021

    Int. Shipping: HS Code 3402130000

    Opis: Rafinisani masni alkohol na biljnoj osnovi. U emulzijama, deluje kao sredstvo za podešavanje viskoziteta (ima dobra svojstva uguščivanja i stabilizira sve vrsta emulzija). Bele pahuljice/pastile. Tačka topljenja 56 - 60°C . HLB 15.5 (stvara emulzije tipa ulje u vodi, ali samo u ograničenom stepenu). Nije rastvorljiv u vodi. 

    Strukturna formula: Octadecyl alcohol, stearyl alcohol; Octadecan-1-ol

    Simplified structural formula

    INCI ime: Stearyl Alcohol

    Upotreba: Pre upotrebe rastopiti (58°C) ili dodati u fazu tople vode. Uobičajena koncentracija 0,5-10%. Samo za spoljnu upotrebu.

    Primena: Serumi, kreme i losioni, dezodoransi i drugi proizvodi za ličnu higijenu.

    Izvorne sirovine iz kojih se dobija: Kokosovo ulje i biljna ulja   

    Način dobijanja: Stearil alkohol je mešavina masnih alkohola: 1-oktadekanola, 1-heksadekanola i 1-eikozanola. Dobijaju se katalitičkom hidrogenacijom triglicerida iz biljnih i kokosovog ulja. Zatim se podrvgavaju oksidaciji kako bi se formirao rastući etilen oligomerizovani lanac,  uz pomoć trietilaluminij katalizatora.

    Testiranje na životinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

    GMO: Nije GMO 

    Vegan: Ne sadrži komponente životinjskog porekla

    Čuvanje: Čuvati na suvom, hladnom mestu i zaštititi od vlage.

    Dokumentacija: Fact Sheet, Bezbednosni list (SDS), Sertifikat analize

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU