Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Sodium Benzoate
Konzervans

Cena sa PDV-om:
80,00 Din.
Pakovanje

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.

Sodium benzoate (konzervans)
  • Sodium Benzoate

    Opis: Natrijum benzoat je natrijumova so benzojeve kiseline. Dobija se reakcijom natrijum hidroksida i benzojeve kiseline. Natrijum benzoat je bezbojna, kristalna, supstanca čvrstog agregatnog stanja. Nema mirisa i higroskopna je. Veoma je zapaljiva i dobro se rastvara u vodi.

    CAS broj: 532-32-1

    INCI ime: Sodium Benzoate

    Upotreba u kozmetičkim proizvodima:  Natrijum benzoat deluje kao baktericid i fungicid, te se zbog toga upotrebljava kao konzervans u kozmetičkim proizvodima. Najoptimalnije se koristi pri pH vrednosti manjoj od 3.6. Dozvoljena maksimalna koncentracija u kozmetičkim proizvodima u skladu sa EU 1223/2009 (Annex V) iznosi 0.5%.

    Dokumentacija: Fact Sheet, Bezbednosni list (SDS), Sertifikat analize

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU