Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Rose Hip Oil
Ulje šipurka

Cena sa PDV-om:
1450,00 Din.
Pakovanje
Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.
Prosečne cene dostave kurirskih službi:

masa (kg)cena RSD + PDV
0.35 - 0.5 kg290,00
0.5 - 1 kg350,00
1 - 2 kg410,00
2 - 5 kg530,00
5 - 10 kg700,00
10 - 15 kg890,00
15 - 20 kg990,00
20 - 30 kg1.170,00
30 - 50 kg1.570,00

Svaki naredni kg preko 50kg je 20 dinara sa PDV

Ulje šipurka
  • Rose Hip Oil

    Naziv sirovine: Ulje šipurka

    Poreklo sirovine: SAD, Jedwards Internacional 

    Lot broj: 1802101

    Datum proizvodnje: 02/2018

    Rok trajanja: 02/2021

    Int. Shipping: HS Code 1515908002

    Opis: Ulje šipurka je prirodno ulje ekstrahovano iz semena šipurka /divlje ruže (Rosa Aff. Rubiginosa). Sadrži visoke količine linoleinske i linolne (esencijalne) masne kiseline koje su ključne komponente epidermalnih ćelija kože. Ulje se dobija hladnim presovanjem. Ulje šipurka/ divlje ruže je rafinisano.To je bistra, žućkasta tečnost, teško rastvorljiva u alkoholu.

    Profil masnih kiselina:           

    FATTY ACID

    SPECIFICATIONS (%)

    Palmitic Acid C16:0

    2.0 – 5.0

    Stearic Acid C18:0

    Maximum 3.0

    Oleic Acid C18:1 (n-9)

    13.00 – 18.00

    Linoleic Acid C18:2 (n-6)

    35.00 – 50.00

    Alpha-Linolenic Acid C18:3 (n-3)

    22.00 – 38.00

    Arachidic Acid C20:0

    Maximum 1.0

    INCI ime: Rosa Canina (Rose hip) seed oil

    CAS: 84603-93-0

    Delovanje na kožu: Ulje šipurka je vrhunski  emolijens i hidratant, čini kožu mekom, glatkom i hidriranom. Pokazano je da odlično deluje na usporavanje starenja kože. Idealan je za oštećenu i/ ili osetljivu kožu.

    Upotreba u kozmetičkim proizvodima: Može se dodati raznim kozmetičkim formulacijama u osnovnom obliku ili kao deo masne faze. Koristi su u koncentracijama od 1% do 100%. Može se koristiti i u čistom obliku, npr. kao ulje za masažu. Ulje se koristi u kremama za zaštitu kože, losionima, mastima, uljima za kupanje, u proizvodima za zaštitu od sunca i kozmetičkim proizvodina za negu beba. Samo za spoljašnju upotrebu.

    Dokumentacija: Bezbednosni list (SDS), Sertifikat analize, Primer formulacije 

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU