Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Rhubarb Root Powder
Koncentrovani prah korena Rhubarb

Cena sa PDV-om:
740,00 Din.
Pakovanje

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.

  • Rhubarb Root Powder 

    Naziv sirovine: Koncentrovani prah korena Rabarbare (Rhubarb) 10:1 

    Botanički naziv: Rheum palmatum L., Polygonaceae 

    Poreklo sirovine: Hunan Sunshine Bio-Tech Co., Ltd   

    Lot broj: SQT170816

    Datum proizvodnje: 8/2018

    Rok trajanja: 08/2020

    Int. Shipping: HS Code 2101202000

    Opis: Rabarbara je višegodišnja zeljasta biljka s velikim listovima i dugom, debelom zelenom, ljubičastom stabljikom.. Cvetovi su sićušni, beli do ružičasto-crveni. Postoje mnoge vrste rabarbare koje se tretiraju kao lekovite biljke. Stabljika sadrži mnogo voćnih kiselina, kao i mnoge minerale i vitamine. Sadrži relativno malo vitamina C, ali sadrži veće količine vitamina B: niacina, pantotenske kiseline i folne kiseline. Bogata je kalcijem (80 mg / 100 g rabarbare), magnezijumom i manganom. Ekstrakt korena Rhubarb sadrži antrakinone uključujući rhein, emodin i njihove glikozide (glukoren). Rizomi sadrže jedinjenja stilbenoida, uključujući rhaponticin, molekul koji stimuliše rast ćelija kože i proizvodnju lipida barijere kože.. Rhubarb takođe sadrži flavanol glukozide (+) - katehin-5-O-glukozid i (-) - katehin-7-O-glukozid. Prah je žućkaste boje, biljnog mirisa.

    INCI naziv: Rheum Palmatum Root Extract

    CAS: 90106-27-7

    Delovanje na kožu: Ekstrakt korena Rabarbare deluje antioksidantivno, antimikrobno, enzimski i kolagen-zaštitno. Ima odlična svojstva protiv starenja zbog svoje sposobnosti da potpuno inhibira razgradnju kolagena inhibicijom kolagenaze enzima. Pokazuje odlične osobine hidratacije. Oporavlja suvu (kserotičnu) kožu i štiti je od gubitka vlage.

    Primena: Deo je vodene faze formulacije. Može se inkorporirti na kraju izrade kozmetičkog proizvoda. Uobičajeno se koristi u koncentraciji od 3% do 5%. Ekstrakt je stabilan u pH opsegu od 4.0-7.0. Samo za spoljašnju upotrebu.

    Skladištenje (rok trajanja): Stabilan je kada se čuva na suvom i hladnom mestu. Približan rok upotrebe 2 godine.

    Testiranje na životinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

    GMO: Nije GMO 

    Vegan: Ne sadrži komponente životinjskog porekla

    Dokumentacija: Bezbednosni list, Sertifikat analize

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU