Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Resveratrol Powder (Natural)
Prirodni Resveratrol u prahu

Cena sa PDV-om:
1800,00 Din.
Pakovanje
Pogledajte troškove dostave
  • Resveratrol Powder (Natural) 

    Naziv sirovine: Prirodni Resveratrol u prahu

    Sinonimi: Cis-resveratrol, Kojo-kon, Stilbene phytoalexin, Trans-resveratrol.

    Hemijska klasifikacija: Fenolno jedinjenje

    Funkcionalna kategorija: Antioksidans, protektivni agens ~ koža

    Lot broj: HTR200824  

    Datum proizvodnje: 01/2022

    Rok trajanja: 01/2024

    Opis: Prirodni polifenol fitoaleksin (stilbenoid, tip prirodnog fenola i phytoalexina). Snažan antioksidans. U prirodi je prisutan u malim količinama u vinu, kikirikiju, dudu i japanskom čvorastom korovu. Fini beli prašak, karakterističnog mirisa. Slabo je rastvorljiv u vodi (3 mg/ 100 ml) i etanolu  (50 mg/ ml). Rastvorljiv u organskim rastvaračima. Stepen čistoće: >99%

    Strukturna formula: Resveratrol  je 3,5,4'-trihidroksi-trans-stilben, tip prirodnog fenola. 

                    Chemical 9–69 structure of trans-resveratrol

    INCI ime: Resveratrol

    CAS: 501-36-0

    Benefiti:       •  Moćan antioksidans (štiti kožu od oksidativnih oštećenja)

                            •  Prevenira i koriguje znakove starenja kože

                            •  Inhibira aktivnost tirozinaze i sprečava sintezu melanina.

                            •  Izbjeljuje kožu, koristi se za korekciju hiperpigmentacija i staračkih pega
                         
                            •  Pruža zaštitu od fototoksičnog delovanje UVA zraka na kožu

                            •  Superiorna sposobnost prodiiranja kroz kožnu barijeru

    Delovanje na kožu: Odlikuje se snažnom antioksidativnom aktivnošću. Snažno je sredstvo protiv starenja u stabilnom obliku. Smiruje upalu. Poseduje i antimikrobno delovanje. Prijavljen je kao antiinflamatorno i antiproliferativno sredstvo koje ometa karcinogenezu. Inhibira aktivnost tirozinaze i sprečava sintezu melanina. Ujednačava ton kože. Poseduje više mehanizama pomoću kojih posvetljuje kožu. Efikasniji je od L-askorbinske kiseline i kojic kiseline. Deluje brzo sa vidljivim i značajnim rezultatima za samo 2 nedelje.

    Način upotrebe: Prašak se dodaje u vodenu fazu formulacije ili na kraju postupka izrade uz intezivno mešanje. Takođe se može dodati u već napravljenu kremu. Najčešće se koristi u koncentraciji od 0.2- 1%, što je ujedno i maksimalna dozvoljena koncentracija. Može se kombinovati sa ostalim supstancama za posvetljivanje kože.  Samo za spoljašnju upotrebu.

    Primena: Ulazi u sastav proizvoda za posvetljivanje kože lica i tela. Sastavni je deo brojnih anti-age kozmetičkih proizvoda, kao i kozmetičkih proizvoda za zaštitu kože od sunca / UV zračenja.

    Izvorne sirovine iz kojih se dobija: Kvasac i glukoza   

    Način dobijanja: Dobija se biotehnološkim postupkom iz kvasca i glukoze, uz pomoć Saccharomyces cerevisiae,  jednoćelijskih mikroorganizama iz skupine gljivica koji metaboliziraju šećere u ugljikov dioksid i alkohol. Glukoza se koristi kao bazni supstrat

    Testiranje na životinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

    GMO: Nije GMO 

    Vegan: Ne sadrži komponente životinjskog porekla

    Poreklo sirovine: SAD

    Carinski tarifni broj /HS Code: 13021990

    Dokumentacija (srp): Bezbednosni list (BL), Tehnički podaci (TP)

    Dokumentacija (eng): Bezbednosni list (MSDS), Sertifikat analize (COA)

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU