Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Resplanta® PGA
Hidrosolubilno ulje Avokada

Cena sa PDV-om:
220,00 Din.
Pakovanje

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.

  • Resplanta® PGA

    Poreklo sirovine : Italija 

    Proizvođač: Res Pharma 

    Info: Cosmetic Water Solubil Oils

    Opis: Resplanta PGA (Avocado Oil Glycereth-8 Esters (and) Aqua) je prirodno trans - esterifikovano ulje avokada (Persea Gratissima, Lauraceae). Resplanta® je niz biljnih ulja i butera koji su transformisani u hidrosulubilne sastojke kroz ekskluzivnu trans-esterifikaciju. Dobijeni produkti Resplanta® zadržavaju osobine originalnog ulja, nudeći jedinstvene simulacijske, hidratantne, strukturne i aktivne atribute. Resplanta® PGA je hidrosolubilni emolijens izveden iz avokadovog ulje. To je bezbojna do žučkasta viskozna tečnost, rastvorljiva u vodi. pH hidrosolubilnog biljnog ulja se kreće u rasponu od 6,8 do 8,5 pH jedinica. 

    INCI ime: Avocado Oil Glycereth-8 Esters (and) Aqua

    Osobine: Hidrosolubilno biljno ulje avokada je bogato oleinskom kiselinom, skvalenom i esencijalnim masnim kiselinama, koje su značajne za samu kožnu barijeru. Zahvaljujući njihovom prisustvu, hidrosolubilno biljno ulje nalazi primenu u kozmetičkim proizvodima koji obezbeđuju koži glatkoću i izvestan stepen toničnosti. Hidrosolubilno biljno ulje predstavlja nejonski surfaktant izveden iz poliglicerola, sa odličnom dermalnom kompatibilnošću. Lipofilna frakcija potiče od prirodnih ulja. Resplanta PGA održava organoleptičke karakteristike polaznih ulja te poseduju karakteristike sredstava za čišćenje i pranje.

    Primena:  Resplanta PGA se preporučuje za izradu kozmetičkih proizvoda tipa pene ili ulja za čišćenje, poboljšavajući njihove osobine. Resplanta PGA rebalansira efekat odmašćivanja anjonskih i amfoternih površinskih aktivnih materija. Biljna hidrosolubilna ulja deluju kao emulgatori i ko-emulgatori. Biljno, hidrosolubilno ulje avokada se koristi u koncentraciji od 3% do 15%.U izradi emulzija koriste se u koncentraciji do 3 %, odnosno kod toletnih i proizvoda za ličnu higijenu u koncentraciji do 15 %. Samo za spoljašnju upotrebu.

    Dokumentacija: Fact Sheet, Bezbednosni list (SDS), Sertifikat analize

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU