Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Resplanta® Cotton
Hidrosolubilno ulje pamuka

Cena sa PDV-om:
310,00 Din.
Pakovanje

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.

 • Resplanta® Cotton

  Poreklo sirovine: Italija, Res Pharma

  Info: Cosmetic Water Solubil Oils

  Opis: Resplanta Cotton (Cotton Oil Glycereth-8 Esters (and) Aqua) je prirodno trans - esterifikovano ulje pamuka (Gossypium Sp.). Sastojci ovog ulja su transformisani u hidrosulubilne sastojke procesom ekskluzivne trans-esterifikacije. Tako dobijeno ulje zadržava osobine originalnog ulja, nudeći jedinstvene simulacijske, hidratantne, strukturne i aktivne atribute. To je tečnost, žučkaste boje, rastvorljivo u vodi. Meša se sa brojnim biljnim uljima.  pH ulja se kreće u rasponu od 7,0 do 8,5 pH jedinica. 

  INCI ime: Cotton Seed Oil Glycereth-8 Esters

  Osobine:  Zahvaljujući svom sastavu, hidrosolubilno ulje pamuka nalazi primenu u kozmetičkim proizvodima koji obezbeđuju koži glatkoću, izvestan stepen toničnosti, visok stepen hranljivosti. Ovo hidrosolubilno biljno ulje predstavlja nejonski surfaktant izveden iz poliglicerola, sa odličnom dermalnom kompatibilnošću. Lipofilna frakcija potiče od prirodnih ulja. 

  Primena: Resplanta Cotton je veoma lagane teksture, te predstavlja odličan proizvod za negu kože. Koristi se za negu grube, suve i dehidrirane kože. Bogato je antioksidansima, poput vitamina E, koji usporavaju proces starenja kože i nastanak bora, te je odlično za negu zrele kože. Redovnom upotrebom hidrira i omekšava površinski sloj kože. Sadrži visoku koncentraciju ceramida, te je odličan izbor i za negu tretirane i oštećene kose. Redovnom upotrebom ojačava vlasi i folikule kose i usporava njeno opadanje. Obezbeđuje izvrsne senzorijalne karakteristike kozmetičkom proizvodu. Ulje se koristi u koncentraciji od 3% do 15%. Samo za spoljašnju upotrebu.

  Dokumentacija: Fact Sheet, Bezbednosni list (SDS), 

 • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU