Radno vreme: od 8h - 16h. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com | ŽR. 105-0000003029623-60, AIK Banka
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com

ŽR. 105-0000003029623-60, AIK Banka
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU

  • Cotton Seed Oil, Water-Soluble

Cotton Seed Oil, Water-Soluble
Hidrosolubilno ulje pamuka

Cena sa PDV-om:
340,00 Din.
Pakovanje
Pogledajte troškove dostave
  • Cotton Seed Oil, Water-Soluble 

    Naziv sirovine: Hidrosolubilno ulje pamuka 

    INCI ime: Cotton Seed Oil Glycereth-8 Esters

    Hemijska klasifikacija:  Estar ~ Transestar

    Funkcionalna kategorija: Sredstvo za negu kože ~ Emolijens, Solubilizator 

    Sinonimi: Resplanta Cotton - Res Pharma (Italy) 

    Lot broj: 22205766

    Datum proizvodnje: 11/2022

    Rok trajanja: 11/2025

    Opis: Resplanta Cotton (Cotton Oil Glycereth-8 Esters (and) Aqua) je prirodno trans - esterifikovano ulje pamuka (Gossypium Sp.). Sastojci ovog ulja su transformisani u hidrosulubilne sastojke procesom ekskluzivne trans-esterifikacije. Tako dobijeno ulje zadržava osobine originalnog ulja, nudeći jedinstvene simulacijske, hidratantne, strukturne i aktivne atribute. To je tečnost, žučkaste boje, rastvorljivo u vodi. Meša se sa brojnim biljnim uljima.  pH ulja se kreće u rasponu od 7,0 do 8,5 pH jedinica. 

    Osobine:  Zahvaljujući svom sastavu, hidrosolubilno ulje pamuka nalazi primenu u kozmetičkim proizvodima koji obezbeđuju koži glatkoću, izvestan stepen toničnosti, visok stepen hranljivosti. Ovo hidrosolubilno biljno ulje predstavlja nejonski surfaktant izveden iz poliglicerola, sa odličnom dermalnom kompatibilnošću. Lipofilna frakcija potiče od prirodnih ulja. 

    Primena: Resplanta Cotton je veoma lagane teksture, te predstavlja odličan proizvod za negu kože. Koristi se za negu grube, suve i dehidrirane kože. Bogato je antioksidansima, poput vitamina E, koji usporavaju proces starenja kože i nastanak bora, te je odlično za negu zrele kože. Redovnom upotrebom hidrira i omekšava površinski sloj kože. Sadrži visoku koncentraciju ceramida, te je odličan izbor i za negu tretirane i oštećene kose. Redovnom upotrebom ojačava vlasi i folikule kose i usporava njeno opadanje. Obezbeđuje izvrsne senzorijalne karakteristike kozmetičkom proizvodu. Ulje se koristi u koncentraciji od 3% do 15%. Samo za spoljašnju upotrebu.

    Testiranje na životinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

    GMO: Nije GMO 

    Vegan: Ne sadrži komponente životinjskog porekla

    Dokumentacija: Tehnički podaci (TDS), Bezbednosni list (MSDS), Sertifikat Analize (COA)

  • Kontakt

    Avena Lab - Farmadria d.o.o.
    Heroja Pinkija 44, 26300 Vršac

    AIK Banka: ŽR. 105-0000003029623-60

    e-mail : info@avenalab.com

    Mobilni:
    +381 (0) 69 / 55 65 029