Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Polyquaternium-10
Kondicioner

Cena sa PDV-om:
790,00 Din.
Pakovanje

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.

Polyquaternium-103
  • Polyquaternium-10

    Poreklo sirovine: SAD 

    Proizvođač: Making Cosmetics  

    Opis : Poliquaternium 10 je akrilamidni, neparaben, vodeni, kationski kopolimer, kvarterna amonijumova so hidroksietil celuloze, razvijen da bi poboljšao kompatibilnost površinski aktivnih materija u anionskim sistemima. Deluje kao ugušćivač. Poseduje snažna antistatička svojstva i idealan je za upotrebu u bezvodnim proizvodima. Viskozitet 1000 - 2500 mPas.; 5-10% čvrstih materija.   pH vrednost 5,5-6,5.(2% rastvor). Žučkasti puder, karakterističnog mirisa. Rastvorljiv je u vodi, glicerinu i propilen glikolu.

    CAS:  53568-66-4, 54351-50-7, 55353-19-0, 68610-92-4, 81859-24-7

    INCI Naziv: Polyquaternium-10

    Upotreba: Dodaje se vodenoj fazi formulacije, u koncentracijama od 0,2 do 2%.. Za izradu šampona koristi se u koncentraciji 0,5%. Samo za spoljnu upotrebu.
    Primjene: Sredstva za kosu, šamponi, gelovi za kosu. 

    Dokumentacija:  Fact Sheet, Bezbednosni list (SDS), Sertifikat analize

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU