Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Ozokerite Wax
Prirodni vosak

Cena sa PDV-om:
650,00 Din.
Pakovanje

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.

Ozokerite-Wax
  • Ozokerite Wax 

    Poreklo sirovine: SAD, Making Cosmetics

    Lot broj: 20032/16

    Datum proizvodnje: 08/2018

    Rok trajanja: 08/2020

    Int. Shipping: HS Code 2712900000

    Opis: Ozokerit vosak je mineralni vosak. Smesa čvrstih ugljovodonika parafinskog reda, izvorno dobijen iz zemlje (peščanih stena). Naziva se i zemni, fosilni ili mineralni vosak, prirodni parafin. To su bele pastile, bez mirisa. Lakši je od vode i u njoj netopljiv, ali se lako otapa u benzinu, alkoholu, benzenu, hloroformu i terpentinskom ulju. Rastvorljiv je u toplim uljima i drugim topljenim voskovima. Očišćeni, bezbojni ili žućkasti ozokerit naziva se ceresin.

    CAS: 8021-55-4.

    INCI ime: Ozokerit

    Osobine: Odličan vosak koji poboljšava čvrstoću, jačinu i konzistenciju gela, osigurava postojanost boje u kozmetici, poseduje emulgujuće i emolijentne osobine, kompatibilan sa svim vrstama mineralnih i biljnih ulja i voskova.

    Upotreba u kozmetičkim proizvodima: Dodaje se u zagrejanu uljanu fazu formula. Obično se koristi 1-20% u zavisnosti od proizvoda i željenog viskoziteta. Primenjuje se u svim vrsatama kozmetičkih preparata za usne (ruževi za usne, balzami za usne, korektori, dezodoransima), sve vrste emulzija (kreme, losioni). Samo za spoljašnju upotrebu.

    Dokumentacija: Bezbednosni list (SDS), Sertifikat analize

     

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU