Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Olive Oil
Maslinovo ulje

Cena sa PDV-om:
160,00 Din.
Pakovanje

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.

Maslinovo ulje
  • Olive Oil 

    Naziv sirovine: Maslinovo ulje

    Poreklo sirovine: Italija, A&A Fratelli Parodi Spa

    Lot broj: 6009G18/01

    Datum proizvodnje: 07/2018

    Rok trajanja: 07/2020

    Int. Shipping: HS Code 1515908002

    Metoda ekstrakcije: "Expeller pressed" metoda (metoda istiskivanje presovanjem), tehnološki vrlo slična metodi "hladnog presovanja", ali je temperatura ekstrakcije ulja viša od 49°C. 

    Obrada: Rafinisano ulje, visoko stabilno, sa niskim sadržajem kiselina i peroksida. Uklonjeni su svi neugodni mirisi (aldehidi i ketoni), Uklonjene su sve slobodne masne kiseline koje mogu biti gorke po ukusu i koje su korozivne. Uklonjeni su prirodni voskovi koji dovode do zamućenja ulja. Dodati su prirodni antioksidansi kako bi se produžio rok trajanja ulja. Pakovano je u inertnoj atmosferi azota.   

    Opis: Maslinovo ulje je tečnost koja se dobija iz ploda masline (Olea Europaea, familije Oleaceae). Sadrži mononezasićene masne kiseline, lecitin, polifenole i vitamine A, D, E i K. Vitamini i provitamini (A i E), minerali kao što su selen, te fenol u maslinovom ulju predstavljau prirodne antioksidanse. Oni štite ćelije od oksidativnog stresa, aktivnog kiseonika i slobodnih radikala.

    INCI naziv: Olea Europaea Fruit Oil

    CAS: 8001-25-0 

    Osobine: Maslinovo ulje predstavlja dragoceni prirodni emolijens, koji zbog visokog sadržaja nezasićenih masnih kiselina, fenola i lecitina, poseduje odlične nutritivne pogodnosti po kožu i kosu.

    Upotreba: Koristi se kao važan sastojak kozmetičkih preparata, namenjenih za zaštitu od sunca, negu suve kože, uklanjanje posledica opekotina i ožiljaka. Maslinovo ulje je odlično anti-aging sredstvo koje obezbjeđuje dugovečnost. Jako je dobro i za ten, jer iz njega izvlači zdravi sjaj, a kosu čini sjajnom i glatkom. Uobičajeno se primenjuje u koncentraciji od 1% do 4% u proizvodima za negu kože, 0,2%-2% u šamponima i regeneratorima. Može se koristiti hladno ili zagrevano do 60 °C/ 140 °F. Samo za spoljašnju upotrebu. Stabilno kada se čuva u zatvorenom kontejneru, zaštićeno od svetlosti, na hladnom i suvom mestu. Rok upotrebe je otprilike 18 meseci.

    Primena: Zahvaljujući svojim performansama koristi za izradu krema, seruma, losiona, proizvoda za negu kose, prizvoda za sunčanje, proizvoda za negu usana.

    Dokumentacija: Sertifikat analize 

     

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU