Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Lanolin
Emolijens

Cena sa PDV-om:
4600,00 Din.
Pakovanje
Pogledajte troškove dostave
  • Lanolin

    Naziv sirovine: Lanolin 

    Hemijska klasifikacija: Lanolin/derivati

    Funkcionalna kategorija: Surfaktant ~ Emulgator, Stabilizator emulzija, Sredstvo za regeneraciju kože ~ emolijens, Zaštitno sredstvo ~ Koža,  Sredstvo za regeneraciju kose

    Lot broj: 725462

    Datum proizvodnje: 09/2021

    Rok trajanja: 09/2023

    Poreklo sirovine: Nemačka

    Int. Shipping: HS Code 3402130000

    Opis: Kompleksni emulgator. Sadrži ogroman broj hemijskih spojeva. Dominiraju lanolinske kiseline (preko 200 različitih) te lanolinski alkoholi (preko 100 različitih), no od spojeva najviše je holesterola i lanosterola. Alkoholi i kiseline grade estre u lanolinu i smatra se da ih ima više od 10 000. Žuta, čvrsta, masna masa, karakterističnog mirisa, nerastvorljiva u vodi.

    INCI naziv: Lanolin

    CAS: 8006-54-0

    Upotreba: Ima širok spektar primena zbog koloidnih hemijskih svojstava  (kompatiban je sa širokim spektrom sastojaka). Koristi se u farmaceutskim preparatima, za izradu melemima i masti, krema, losionia, gelova, krema za sunčanje, formulacija u stiku uklj. ruževe i dezodoranse, šampona, balzama i proizvoda za oblikovanje kose. Uobičajene koncentracije su 0.5-30% (opseg od 15-30% se koristi za dobijanje hidrata sličnih gelu koji služe za čišćenje). Samo za spoljašnju upotrebu.

    Dobijanje: Industrijski se dobija čišćenjem ovčje vune pomoću vruće vode, te dodatnim pročišćavanjima kako bi se uklonile nečistoće.

    GMO: Nije GMO 

    Čuvanje: Čuvati posudu dobro zatvorenu, na suvom, hladnom mestu i zaštititi od vlage.

    Dokumentacija: Bezbednosni list (SDS), Sertifikat analize (1), Sertifikat analize (2)

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU