Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Keratin Protein, Hydrolyzed
Protein / humektans / Agens za prehranjivanje kože

Cena sa PDV-om:
750,00 Din.
Pakovanje
Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.
Prosečne cene dostave kurirskih službi:

masa (kg)cena RSD + PDV
0.35 - 0.5 kg290,00
0.5 - 1 kg350,00
1 - 2 kg410,00
2 - 5 kg530,00
5 - 10 kg700,00
10 - 15 kg890,00
15 - 20 kg990,00
20 - 30 kg1.170,00
30 - 50 kg1.570,00

Svaki naredni kg preko 50kg je 20 dinara sa PDV

Hydrolyzed-Keratin
  • Hydrolyzed Keratin Protein

    Naziv sirovine: Hidrolizovan keratin protein 

    Poreklo sirovine: (1) SAD, Making Cosmetics;  (2) EU, BASFZaštičeno ime: Keratin Nutrilan 

    Lot broj: 3795

    Datum proizvodnje: 06/2020

    Rok trajanja: 06/2022

    Int. Shipping: HS Code  3304910000

    Opis: Keratin je visoko specijalizovani vlaknasti protein koji se nalazi u kosi i noktima. Sastoji se od dugih peptidnih lanaca koji oblikuju snažna vlakna kose. Razlikuje se od drugih proteina po tome što je bogat cisteinom (aminokiselina koja sadrži sumpor) i to mu daje jedinstvenu snagu i zaštitni kvalitet. pH vrednost: 5,0-5,8.  Sadrži 20-23% proteina. Molekulska težina: 1,100-3,300 Da. Konzervisan je sa butilen glikolom, fenoksietanolom i etilheksglicerinom. Bistra  žućkasta tečnost, karakterističnog mirisa, Rastvorljiv je u vodi.

    CAS:
    69430-36-0

    INCI ime:
    Hydrolyzed Keratin

    Osobine:
    Keratin je glavni protein prisutan u strukturi kose. Dodaje se kao hranjiv sastojak u proizvode za negu kose jer jača folikul dlake i kosi vraća prirodni izgled i zdravu strukturu. Vraća masu proteina izgubljenu hemijskim tretmanima i transformacijskim procesima. Deluje kao fotoprotektivno sredstvo, restruktuira i popravlja štetu uzrokovanu UV zračenjem. Doprinosi hidrataciji kose i pruža optimalnu zaštitu od gubitka vlage u vlasima. Kosa postaje regenerisana sjajnija i lakše se oblikuje. Deluje i kao zaštitna supstanca za negu kože.

    Upotreba: Može se dodati u formulaciji kao takav, i deo je  vodene faze. Preporučuje se upotreba u koncentracijama od 1% do 5%. Čuva se u frižideru. Samo za spoljašnju upotrebu.

    Primena:
    Nalazi široku primenu u izradi proizvoda za negu kose, uključujući šampone, regeneratore za kosu, balzame za kosu, kremaste pomade kao i proizvode za negu kože, losione i kreme.

    Dokumentacija: Fact Sheet, Bezbednosni list (SDS), Sertifikat analize, Primer formulacije 

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU