Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

IsoLanolin
Specijalni emoliens

Cena sa PDV-om:
1050,00 Din.
Pakovanje

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.

IsoLanolin-500
IsoLanolin8
  • IsoLanolin 

    Naziv sirovine: Izolanolin

    Poreklo sirovine: SAD, Making Cosmetics

    Lot broj: 4928

    Datum proizvodnje: 03/2019

    Rok trajanja: 03/2021

    Int. Shipping: HS Code 3402120000

    Opis: Izolanolin je esterifikovani lanolinski sterol niske viskoznosti koji sadrži i hidrofilne neesterifikovane sterole. Odličan je emolijens. To je žućkasta tečnost, blagog mirisa.

    CAS: 142-91-6, 8038-43-5, 70321-63-0

    INCI ime: Isopropyl palmitate, lanolin oil

    Osobine: Odličan emolijent. Ima svojstva surfaktanta koji pomaže stabilizaciju emulzija vode u ulju i ulja u vodi. Takođe je veoma koristan za vlaženje pigmenata. Može se koristiti kao jedini vezivni agens u kompaktnim puderima.

    Upotreba: Tipičan nivo upotrebe 1-10%. Može se koristiti hladan ili zagrejan do 60°C (140 °F). Samo za spoljašnu upotrebu.

    Primena: Kreme, losioni, proizvodi za negu kose, proizvodi za zaštitu kože od sunca, proizvodi za negu usana i šminka, kompaktni puderi.

    Izvorne sirovine iz kojih se dobija: Palmitinska kiselina, izopropil alkohol i lanolin iz masti ovčje vune

    Način dobijanja: Isolanolin se dobija esterifikacijom palmitinske kiseline s izopropilnim alkoholom koji je pomešan sa lanolinom

    Testiranje na životinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

    GMO: Nije GMO 

    Vegan: Ne sadrži komponente životinjskog porekla

    Dokumentacija: Fact Sheet, Bezbednosni list, Sertifikat analize, Primer formulacije  

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU