Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Hyaluronate Gel 2%
Hijaluronski gel 2%

Cena sa PDV-om:
310,00 Din.
Pakovanje

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.

 • Hyaluronate Gel 2%

  Naziv sirovine: Hijaluronski gel 2% 

  Proizvođač: Avena Lab 

  Broj serije: 03-668

  Datum proizvodnje: 02/2018

  Rok trajanja: 02/2020

  Opis: Hijaluronski gel se dobija hidriranjem hijaluronske kiseline. Koncentracija aktivne supstance je 2%. Ovaj prirodni ugljeni hidrat iz grupe mukopolisaharida  ima sposobnost da intenzivno hidrira kožu jer veže količinu vode koja je 500 puta veća od njegove težine. Koristi se za dnevnu negu lica, vrata i dekoltea. Bistar, viskozan gel, bez boje, neutralnog mirisa. Konzervisan je benzyl alcoholom i dihidrosirćetnom kiselinom.  

  Strukturna formula hijaluronske kiseline: 

               Haworth projection of hyaluronan.svg

  INCI ime: Aqua, Sodium hyaluronate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid 

  CAS: 7732-18-5, 9067-32-7,100-51-6, 520-45-6

  Osobine: Pomlađuje i zateže bore koje su nastale starenjem. U vezivnom tkivu kože djeluje kao molekularna spužva – veže vodu, proteine i mukopolisaharide, Povećavajući volumen puni kožu od unutra prema van. Nestaje osjećaj suhoće i njeguje kožu dajući joj mekoću. 

  Upotreba: Osim kao kozmetički aktivna supstanca u brojnim anti-age kozmetičkim proizvodima ovaj gel je namenjen popunjavanju finih bora, podizanju tonusa kože i dugotrajnoj hidrataciji u tretmanima mezoterapijom, radiotalasima i dermorolerom. Ima svojstva hijaluronskog seruma i namenjen je kozmetičkim tretmanima lica. Konzistencija gela omogućava fino pokrivanje kože i dobar kontakt sa radiotalasnim elektrodama. Uz primenu radiotalasa postiže se dubinsko napajanje kože nanogranulama hijalurona. Blago hladi kožu čime se izbegava neprijatan osećaj zagrevanja lica tokom kozmetičkog tretmana. Pogodan je za sve tipove kože uključujući i osjetljivu kožu. Trebao bi da se čuva u frižideru (4°C).   

  Čuvanje i rok trajanja: Hijaluronski gel treba čuvati u dobro zatvorenoj bočici, na tamnom i suvom mestu. Ukoliko nije konzervisan treba ga držati u frižideru na temperaturi od 4 do 8°C. Može se koristiti prema potrebi u periodu od 8 do 72 h, a ukoliko se pažljivim rukovanjem mikrobiološki ne kontaminira maksimalno do 14 dana. Ukoliko je zaštičen adekvatnim konzervansom, recimo benzyl alkoholom u kombinaciji sa dihidrosirćetnom kiselinom ili samo fenoksietanolom, rok trajanja mu je produžen do dve godine. Preporućuje se korištenje sterilnih rukavica kako bi se sprečilo mikrobiološko zagađenje. Kontaminacija hijaluronskog gela mikroorganizmima prouzrokovat će gubitak viskoznosti gela i ukoliko se to dogodi takav gel se ne bi trebao više koristiti. 

  Dokumentacija: Bezbednosni list, Sertifikat analize 

   

 • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU