Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Grape Seed Butter
100& prirodni buter semenki grožđa

Cena sa PDV-om:
660,00 Din.
Pakovanje

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.

Buter-semenki-grožđa
  • Grape Seed Butter 

    Naziv sirovine: 100% prirodni buter semenki grožđa 

    Proizvođač: Avena Lab 

    Serijski broj: 03-1655/3494

    Datum proizvodnje: 03/2019

    Rok trajanja: 03/2021

    Opis: 100% prirodni proizvod. Buter je sastavljen od ulja semenki grožđa, miksture triglicerida palmitinske i stearinske kiseline i pčelinjeg voska. Nehidrogenizovani trigliceridi palmitinske i stearinske kiseline su reološki modifikatori i stabilizatori viskoznosti i koriste se za geliranje ulja. Pčelinji vosak se koristi kao uguščivać. Buter je mekan, bez mirisa. Rastvorljiv je u alkoholu ili uljima, a nerastvorljiv u vodi. 

    CAS: 8024-22-4, 67701-30-8, 8012-89-3

    INCI naziv: Vitis Vinifera Seed Oil, Palmitic/Stearic Triglyceride, Beeswax

    Delovanje na kožu: Buter semenki grožđa sadrži proantocijanidine, jedinjenja koja su izuzetno aktivni antioksidansi. Ovi hvatači slobodnih radikala su 20 puta jači od vitamina C i 50 puta jači od vitamina E. Buter sadrži 76% esencijalnih masnih kiselina (linolne) i 1% esencijalne omega-3 masne kiseline. Linolna kiselina smanjuje transdermalni gubitak vlage, reguliše funkciju lojnih žlezda i povećava respiratornu aktivnost kože. Sadrži i 80-120 mg/100 g prirodnog vitamina E. Odlično je sredstvo za oporavak suve kože – pomaže koži da povrati i zadrži vlažnost, istovremeno je čini mekom i nežnom. Naročito je pogodan kod ispucale i oštećene kože, pošto umiruje iritaciju, ubrzava zarastanje. 

    Upotreba u kozmetičkim proizvodima: Visoko kvalitetan emolijens, kondicioner koji omekšava kožu. Koristi se kao filmogeno sredstvo, negelirajući ugušćivač i ovlaživač u različitim preparatima. Stabilizator je emulzija. Može se koristiti u širokoj paleti kozmetičkih proizvoda, uključujući proizvode za negu suve kože, ulja za kupanje, noćni kremovi. Koristi se u proizvodima za sunčanje (preplanulost), u dekorativnoj kozmetici (ruževi za usne), za izradu balzama, supozitorija i vagitorija, i za izradu dječje kozmetike.

    Izvorne sirovine iz kojih se dobija: Vitis Vinifera Seed Oil (Grape Seed Oil), Palmitic/Stearic Triglyceride, Beeswax

    Testiranje na životinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

    GMO: Nije GMO 

    Vegan: Ne sadrži komponente životinjskog porekla

    Dokumentacija: Bezbednosni list (SDS), Sertifikat analize

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU