Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Gotu Kola Powder
Koncentrovani prah Gotu Kole 10:1

Cena sa PDV-om:
890,00 Din.
Pakovanje

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.

  • Gotu Kola Powder 

    Naziv sirovine:  Koncentrovani prah Gotu Kola 10:1 

    Botanički naziv: Centella asiatica (L.) Urban

    Poreklo sirovine: Hunan Sunshine Bio-Tech Co., Ltd   

    Lot broj: SQT190305

    Datum proizvodnje: 03/2019

    Rok trajanja: 03/2021

    Int. Shipping: HS Code 2101202000

    Opis: Centella asiatica, poznata kao centella, azijski pirinač ili gotu kola je biljka koja pripada porodici Apiaceae. Stanište ove biljke su močvarna područja u Aziji, a raste i u Indiji. Japanu, Indoneziji, Južnoj Africi, Šri Lanki i Južnom Pacifiku. Koristi se kao kulinarsko povrće i kao lekovito bilje. Od aktivnih principa sadrži pentaciklične triterpenoide, uključujući azijatozid, brahmozid, azijatnu kiselinu i brahmičnu kiselinu (kalasična kiselina). Drugi sastojci uključuju centelozu, centelozid i madezasasid. 

    INCI naziv: Centella asiatica (L.) Urban extract

    CAS: 84696-21-9 

    Upotreba: U tradicionalnoj medicini, Centella asiatica se koristi za lečenje raznih poremećaja, Poboljšava mentalne funkcije i pamćenje. Jedna je od najpoznatijih neuroregenerativnih i neuroprotektivnih biljaka. Koristi se u lečenju hepatitisa, proljeva i čira na želucu. Zahvaljući visokim koncentracijama saponina koji su poznati po svom blagotvornom uticaju na vezivno tkivo, gotu kola stimuliše regeneraciju kože pa se koristi nakon opekotina, hirurških zahvata te manjih oštećenja kože i ožiljaka. Jača folikul dlake kose i povoljno utiće na stanje noktiju. Pomaže u tretmanu i uklanjanju celulita. Visok sadržaja triterpenskih spojeva povoljno djeluje kod venskih tegoba (uključujući i probleme sa hemoroidima.)  Opskrbljuje kožu i kosu prirodnim triterpenoidima (steroidni prekursor). Posebno je pogodan za osjetljivu i nadraženu kožu. Dodaje se formulama u vodenu fazu. Tipičan nivo upotrebe 5 - 10%. Samo za spoljnu upotrebu.

    Primena: Kreme i losioni, maske i šamponi.

    Skladištenje (rok trajanja): Stabilan je kada se čuva na suvom i hladnom mestu. Približan rok upotrebe 2 godine.

    Testiranje na životinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

    GMO: Nije GMO 

    Vegan: Ne sadrži komponente životinjskog porekla

    Dokumentacija: Bezbednosni list, Sertifikat analize

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU