Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Gluconolactone
SpecKare® GDL

Cena sa PDV-om:
310,00 Din.
Pakovanje
Pogledajte troškove dostave
  • Gluconolactone

    Naziv sirovine: Glukonolakton

    Hemijska klasa: Poliol

    Funkcionalna kategorija: Stabilizator, konzervans, sredstva za negu kože, helatni agens/sekvestrant, sredstvo protiv akni

    Opis: Glukonolakton je laktonsko jedinjenje koje se dobija uklanjanjem jednog molekula vode iz glukonske kiseline. Rastvorljiv je u vodi i etanolu. Ima helirajuće i hidratne osobine. Ima status GRAS (Generally Accepted As Safe). Beli prah, rastvorljiv u vodi.

    INCI ime: Gluconolactone 

    CAS: 90-80-2 

    Lot broj: HTG202816

    Datum proizvodnje: 06/2022

    Rok trajanja: 06/2024

    Osobine: Stabiliztor emulzija i širokospektralni konzervans koji pruža efikasnu zaštitu brojnim kozmetičkim proizvodima za negu kože i kose. pH osjetljiv, najbolje između pH 3-6

    Upotreba u kozmetičkim proizvodima: Glucono Delta Lactone se često kombinuje sa natrijum-benzoatom, tradicionalnim konzervansom, gde može potencirati učinak konzervansa. Takođe se može kombinovati sa drugim antimikrobnim ili antifungalnim sastojcima čija aktivnost zavisi od niskog pH. Preporučuje se u koncentraciji 0,75-2,0%. Deluje najbolje pri pH 3-6. Kompatibilan sa praktično svim materijalima. Može biti dodat direktno u formulaciju ispod 100°F/40°C. Samo za spoljašnju upotrebu. Nalazi upotrebu u proizvodima za negu kože i kose, proizvodima za zaštitu od sunca i proizvodima dekorativne kozmetike.

    Dokumentacija: Bezbednosni List(SDS), Sertifikat analize

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU