Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Edelweiss Flower Powder
Koncentrovani prah runolista 10:1

Cena sa PDV-om:
1100,00 Din.
Pakovanje
Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.
Prosečne cene dostave kurirskih službi:

masa (kg)cena RSD + PDV
0.35 - 0.5 kg290,00
0.5 - 1 kg350,00
1 - 2 kg410,00
2 - 5 kg530,00
5 - 10 kg700,00
10 - 15 kg890,00
15 - 20 kg990,00
20 - 30 kg1.170,00
30 - 50 kg1.570,00

Svaki naredni kg preko 50kg je 20 dinara sa PDV

  • Edelweiss Flower Powder

    Naziv sirovine: Koncentrovani prah runolista 10:1

    Poreklo sirovine: Hunan Sunshine Bio-Tech Co., Ltd    

    Broj serije: SQT200917

    Datum proizvodnje: 09/2020

    Rok trajanja: 09/2022

    Opis: Runolist (Leontopodinum alpinum) je veome retka i zaštićena biljka, kako kod nas tako i u drugim evropskim zemljama. Može se naći samo na veoma nepristupačnim kamenitim, planinskim liticama (otud ime - lat: alpinus = planinski), . Pripada falmiliji glavočika (Asteraeceae) sa vrlo uočljivim i karakterističnim cvetom koji je glavno obeležje ove biljke. Cvet izgledom podseća na lavlju šapu pa otuda i ime biljke (grčki: leon = lav i grčki: podion = nožica). Runolist (edelweiss) je biser švajcarskih Alpa. Uspeva u vrlo teškim vremenskim prilikama, u tišini čiste prirode. Podnosi različite vremenske prilike od -35°C zimi, pa do +35 °C, leti. Ova planinska biljka dokazano štiti kožu od hladnoće, vetra i UV zračenja, čineći je otpornom na negativne uticaje spoljašnje sredine. Aktivni principi runolista su: bisabolol, sitosterol, tanini, hlorogenska kiselina, apigenin-7-glukozid, luteolin, luteolin-4-glukozid. Zahvaljujući aktivnim principima pokazuje snažnu anti-inflamatornu, antioksidativnu i antiseptičku aktivnost. Snažan je antioksidans (antioksidativna aktivnost je dvostruko veća od vitamina C). Zaštitni faktor protiv slobodnih radikala, biljnog ekstrakta runolista iznosi 286 (RPF = 286). Pulvis je tamno smeđe boje sa blagim mirisom na alpski cvet- Pulvis je rastvorljiv u vodi.

    CAS:
    391900-47-3

    INCI ime:
    Leontopodium Alpinum Flower Extract

    Osobine:
    Visoko potentni antioksidans koji može da poboljša izgled stare i/ili nadražene/iritirane kože. Često se koristi u proizvodima za zaštitu od sunca.

    Upotreba:
    Koncentrovani ekstrakt runolista se uobičajeno koristi u koncentraciji od 1% do 10%. Čuva se na suvom i hladnom mestu, u frižideru. 

    Primena:
    Nalazi široku primenu u kozmetičkim proizvodima (anti-aging, proizvodima za negu kože oko očiju), kao i losionima za pre i posle sunčanja. 

    Testiranje na životinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

    GMO: Nije GMO 

    Vegan: Ne sadrži komponente životinjskog porekla

    Dokumentacija: Bezbednosni list, Sertifikat analizePrimer formulacije

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU