Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Dipeptide-2

Cena sa PDV-om:
380,00 Din.
Pakovanje
Pogledajte troškove dostave
  • Dipeptide-2

    Naziv proizvoda: Dipeptide- 2

    Sekvenca:  H-Val-Trp-OH

    Sinonim:  VW, Val-Trp

    Hemijska klasifikacija: Peptidi

    Funkcionalna kategorija: Kondicioner za negu kože

    Lot broj: 

    Datum proizvodnje:

    Rok trajanja: 

    Opis: Dipeptid-2 je mali, sintetički peptid sastavljen od aminokiselina triptofan i valin. Zahvaljujući maloj molekulskoj masi lako prodre u dublje slojeve kože. Bistra transparentna tečnost, bez mirisa. Sadržaj peptida 1000 ppm. pH 4,5-7,0

    Strukturna formula: 2-[(2-amino-3-methylbutanoyl)amino]-3-(1H-indol-3-yl)propanoic acid

                      Dipeptide - Wikiwand

    INCI ime: Water, Glycerin, Dipeptide -2, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin 

    CAS: 7732-18-5, 56-81-5,  24587-37-9, 1117-86-8, 70445-33-9

    Delovanje na kožu: Spada u grupu tkz. "anti-dark circles" agensa. Ima sposobnost da smanji ili potpuno ukloni izgled tamnih krugova oko očiju. Podočnjaci su najčešće obeleženi tamnocrnom obojenošću, natečenošću i pigmentacijom ispod očiju, što može bit izraženo zasebno ili udruženo. Podočnjaci većinom nastaju zbog slabe cirkulacije, sporog metabolizma, građe i obojenosti kože. Deo je kompleksa od 3 aktivne supstance pod nazivom Eieliss (sa HMC i Palmitoil tetrapeptidom-7),  Ovaj kompleks se pokazao efikasan u bori protiv podočnjaka i tamnih krugova oko očiju.  Dipeptid-2 u Eielissu poveća limfnu cirkulaciju i zajedno uz ostala dva aktivna principa predstavlja „globalni pristup lečenju natečenih očiju“. Klinička studija sprovedena na 20 ljudi pokazala je signifikantno poboljšanje nakon 56 dana kod 70% učesnika.

    Upotreba u kozmetičkim proizvodima: Dodaje se vodenoj fazi formulacije na temperaturi ispod 40°C. Može se kombinovati sa hijaluronskom kiselinom i aminokiselinama. Uobičajna koncentracija koje se preporučuje iznosi oko 3%. Koristi se za izradu krema i šminki za oči. Čest je sastojak kozmetičkih krema protiv starenja, ovlaživača/losiona za lice, krema za sunčanje i losiona za telo.

    Testiranje na životinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

    GMO: Nije GMO

    Vegan: Ne sadrži komponente životinjskog porekla

    Čuvanje: Čuvati u frižideru na temperaturi između 4 i 8°C.

    Poreklo sirovine: SAD

    Dokumentacija: Bezbednosni list (SDS), Sertifikat analize

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU