Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Diglycerin
Humentans, kondicioner kože, solvens

Cena sa PDV-om:
270,00 Din.
Pakovanje
Pogledajte troškove dostave
  • Diglycerin 

    Naziv sirovine: Diglicerin

    Sinonimi: Diglycerol; Alpha,alpha'-Diglycerol; Glyceryl ether; 3-(2,3-dihydroxypropoxy)propane-1,2-diol

    Lot broj: 20D132

    Datum proizvodnje: 07/2021

    Rok trajanja: 07/2023

    Poreklo sirovine:  Italija

    Opis: Diglicerin je visoko pročišćen poliol koji u svojoj strukturi ima četiri hidroksilne grupe. Sastoji se od dva molekula glicerola vezanih etarskom vezom. Bezbojna, viskozna tečnost bez mirisa.   

    INCI ime: Diglycerin (dimer of Glycerin) 

    CAS: 59113-36-9

    Osobine: Diglycerin smanjuje isparavanje vode sa gornjeg sloja kože i na taj način hidrira kožu. U poređenju sa glicerinom, diglycerin ima veću molekularnu strukturu (vrsta duplog glicerina) pa sporije penetrira u kožu, ali daje više trajne vlage. Manje je lepljiv od glicerina. Nanesen na kožu ima bolji senzorni efekt i to mu je komparativna prednost u odnosu na glicerin. 

    Upotreba: Diglicerin se naširoko koristi kao humektans, kondicioner kože i solvens. Koži pruža mekoću i osećaj glatkoće, Obezbeđuje vlažnost, a koži daje sjaj. Pruža osjećaj topline na koži. Koristi se za izradu losiona za kožu, mlečnih losiona i krema, šampona, balzama za kosu, gelova za masažu, preparata za pranje lica i tela. 

    Testiranje na životinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

    GMO: Nije GMO 

    Vegan: Ne sadrži komponente životinjskog porekla

    Dokumentacija: Bezbednosni list, Sertifikat analize

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU