Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Decyl Oleate
Emoliens

Cena sa PDV-om:
150,00 Din.
Pakovanje
Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.
Prosečne cene dostave kurirskih službi:

masa (kg)cena RSD + PDV
0.35 - 0.5 kg290,00
0.5 - 1 kg350,00
1 - 2 kg410,00
2 - 5 kg530,00
5 - 10 kg700,00
10 - 15 kg890,00
15 - 20 kg990,00
20 - 30 kg1.170,00
30 - 50 kg1.570,00

Svaki naredni kg preko 50kg je 20 dinara sa PDV

  • Decyl Oleate

    Naziv sirovine: Decil Oleat 

    Proizvođač:  (1) SAD, Making Cosmetics, (2) A&A Fratelli Parodi Spa, Italija  

    Lot broj: 1017C18/03

    Datum proizvodnje: 03/2019

    Rok trajanja: 05/2021

    Int. Shipping: HS Code 3402130000

    Opis : Decyl oleate je estar decyl alkohola i oleinske kiseline. Ima dobra svojstva podmazivanja (lubrikant) i nisku viskoznost. Kao emoliens daje odlična emolijentna svojstva kremama i losionima, ostavljajući ih laganim, bez uljnog, masnog osećanja na koži. Pri temperaturi od 25°C decyl oleate je žučkasta tečnost , karakterističnog mirisa. Specifična težina: 0.8500-0.8900. Indeks refrakcije: 1.4525-1.4556 Kiselinska vrednost mgKOH/g: 1.0 Maximum . Saponifikacijski broj, mgKOH/g: 130 - 145. Jodni broj: 50-65 Maximum. HLB = 11.

    INCI Naziv: Decyl Oleate

    CAS : 3687-45-5

    Upotreba: Ovaj sastojak je često prisutan u hidratantnim kremama, kremama za sunčanje i kremama za ruke i stopala. Kožu čini mekom i glatkom. Koristi se za uklanjanje šminke. Uobičajne koncentracije u kozmetičkim proizvodima se kreću do 10%.

    Testiranje na životinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

    GMO: Nije GMO 

    Vegan: Ne sadrži komponente životinjskog porekla

    Dokumentacija: Bezbednosni list (SDS), Sertifikat Analize

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU