Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Coco Glucose
Koko glukoza/Surfaktant

Cena sa PDV-om:
230,00 Din.
Pakovanje
Pogledajte troškove dostave
Coco-Glucose
 • Coco Glucose 

  Naziv sirovine: Koko glukoza

  Zaštičena imena: Plantapon® SF (BASF);  Coco Glucose (Making Cosmetics) 

  Lot broj: 002504832

  Datum proizvodnje: 03/2021

  Rok trajanja: 03/2024

  Int. Shipping: HS Code 3402115000

  Opis: Coco glucose je prirodna mešavina surfaktanata. Sadrži četiri tenzida različitog stupnja jonizovanosti: natrijum kokoamfoacetat (amfoterni), lauril glukozid (nejonski), natrijum kokoil glutamat (anjonski), natrijum lauril glukoza karboksilat (anjonski). Smeša je bez etilen oksida, alkil sulfata i konzervanasa . Pogodna je za formulisanje alternativnih, blagih šampona i gelova za tuširanje. Transparentna žućkasta, niskoviskozna tečnost sa karakterističnim mirisom, veoma rastvorljiva u vodi u širokom opsegu pH vrednosti, pH vrednost 6.5-7.5 (nerazblaženo). Aktivnost: 42-52% (sadržaj aktivnih supstanci).

  INCI Naziv: Sodium Cocoamphoacetate (and) Glycerin (and) Lauryl Glucoside (and) Sodium Cocoyl Glutamate (and) Sodium Lauryl Glucose Carboxylate

  Osobine: Koncentrovana mešavina surfaktanata za izradu blagih šampona i gelova za tuširanje, Mora se prethodno razblažiti sa vodom. Ima dobra peneća svojstva. Mešavini je potrebno dodati samo vodu, miris i konzervans da bi se dobila dobra baza/podloga za izradu nežnog preparata za čišćenje kože.

  Upotreba: Može se koristiti u osnovnom obliku, kao takav, Uobičajene koncentracije su između 2-40% u zavisnosti od željenog penećeg efekta i efekta čišćenja. Samo za spoljašnju upotrebu.

  Primena: preparati za pranje tela, šamponi, penušave kupke, losioni za čišćenje lica, proizvodi za bebe, kondicioneri za kosu, maske za kosu (može se koristiti kao sertifikovan organski proizvod; dozvoljena koncentracija zavisi od vodiča specifičnih organizacija koje se bave izdavanjem sertifkata za organske proizvode).

  Testiranje na životinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

  GMO: Nije GMO 

  Vegan: Ne sadrži komponente životinjskog porekla

  Dokumentacija: Sertifikat analize, Sertifikat analize (2), Sertifikat analize (3)

 • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU