Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Cetearyl Isononanoate
Saboderm CSN (Sabo S.p.A)

Cena sa PDV-om:
240,00 Din.
Pakovanje
Pogledajte troškove dostave
Cetearyl Isononanoate
  • Cetearyl Isononanoate 

    Naziv sirovine: Cetearil izononanoat

    Hemijska klasifikacija: Estar  

    Funkcionalna kategorija: Kondicioner za negu kože - emolijens; Rastvarač

    Lot broj: 20118243

    Datum proizvodnje: 10/2021

    Rok trajanja: 09/2023

    Int. Shipping: HS Code 2712900000

    Opis: Emolijens biljnog porekla. Dobija se iz kokosovog i palminog ulja. Bistro, blago žućkasto ulje karakterističnog mirisa. Dobar rastvarač aktivnih supstanci. Gustina ulja (20 °C) 0.853 - 0.856 g/cm³. Viskozitet Hoeppler (20 °C) 19 - 22 mPas

    CAS broj: 111937-03-2

    INCI Naziv: Cetearyl Isononanoate

    Osobine: Umereno razmaziv emolijens, Nakon nanošenja, na koži stvara mekan, nemasni i nelepljivi osećaj. Pomešan sa vodom, vrlo lako se emulguje. 

    Upotreba: Koristi se kao podloga u procesu izrade hidratantnih kreme za lice i regeneratora za kosu. Pogodan je za izradu krema i losiona za zaštitu od sunca, kao i krema i losiona za negu beba. Uobičajeno se koristi u koncentracijama od 1%-20%.

    Primena: Losioni, kreme, preparati za zaštitu od sunca, dekorativna kozmetika. 

    Čuvanje: Čuvati na temperaturi između 15°C i 30°C. 

    Testiranje na životinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

    GMO: Nije GMO 

    Vegan: Ne sadrži komponente životinjskog porekla

    Dokumentacija: Bezbednosni list (SDS), Sertifikat analize (1), Sertifikat analize (2) 

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU