Radno vreme: od 8h - 16h. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com | ŽR. 105-0000003029623-60, AIK Banka
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com

ŽR. 105-0000003029623-60, AIK Banka
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU

  • Black Walnut Powder

Black Walnut Powder
Koncentrovani prah crnog oraha 10:1

Cena sa PDV-om:
1100,00 Din.
Pakovanje
Pogledajte troškove dostave
  • Black Walnut Powder

    Naziv sirovine: Koncentrovani prah crnog oraha 10:1

    INCI ime: Juglans Nigra Leaf Extract

    CAS: 96690-56-1

    Botanički naziv: Juglans Nigra Leaf Extract

    Sinonimi: Carya, Carya basilike, Carya persica, Green Black Walnut, Green Walnut, Juglans nigra, Jupiter's Nuts, Nogal Americano, Nogal Negro, Nogueira-preta, Noix, Noix de Jupiter, Noix de Perse, Noix Verte, Noyer d'Amérique, Noyer Noir, Noyer Noir Américain, Nux persica, Nux regia, Schwarze Walnuss, Walnoot, Walnut.

    Kvalitet proizvoda: Proizvod je koncentrovan u odnosu 10:1, što znači da je količina biljnog materijala koji se koristi za dobijanje ekstrakta 10 puta veća od konačne količine ekstrakta. Ovaj odnos se koristi kako bi se naglasila jačina ekstrakta i njegova efikasnost. 

    Poreklo sirovine: Kina

    Opis: Ekstrakt crnog oraha sadrži brojne fitohemikalije koje su korisne u izradi kozmetičkih proizvoda. Među njima se izdvajaju tanini, juglon i elaginska kiselina, koji imaju antioksidativna, antibakterijska i protivupalna svojstva. Tanini iz crnog oraha pomažu u toniranju i zatezanju kože, dok juglon deluje antibakterijski što može biti od koristi u lečenju akni i drugih kožnih infekcija. Elaginska kiselina deluje kao snažan antioksidans koji štiti kožu od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima i može doprineti smanjenju znakova starenja. Ekstrakt obiluje jodom i mineralima. Sadrži linolensku kiselinu i vitamin C u formi askorbinske kiseline. Alkaloidi, prisutni u crnom orahu, imaju anti-tumorna svojstva. Korišćenje ekstrakta crnog oraha može doprineti poboljšanju izgleda kože, čineći je glatkom i sjajnom. Zbog svojih adstrigentnih svojstava, ekstrakt se često koristi u proizvodima za čišćenje lica i tretmanima za masnu kožu. Tamne je boje, delovi koji se koriste su listovi. Prah je rastvorljiv u vodi i glicerinu.

    Upotreba: Koristi za izradu vodeno-glicerinskih ekstrakata, glicerita, tinktura i drugih kozmetičkih poluproizvoda. Preporučene koncentracije se kreću od 1-10%. 

    Testiranje na životinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

    GMO: Nije GMO 

    Vegan: Ne sadrži komponente životinjskog porekla

    Skladištenje i rok trajanja: Ekstrakt je stabilan kada se čuva na suvom i hladnom mestu,  zaštićeno od svetlosti. Rok upotrebe 2 godine.

    Dokumentacija: Extraction Process Flow Chart, Tehnički podaci (TDS - ENG), Tehnički podaci (TDS - SRP), Bezbednosni list (MSDS - ENG), Bezbednosni list (MSDS - SRP), Bezbednosne instrukcije (SI - ENG), Bezbednosne instrukcije (SI - SRP), Bezbednosni list (MSDS), Sertifikat analize (COA) 

  • Kontakt

    Avena Lab - Farmadria d.o.o.
    Heroja Pinkija 44, 26300 Vršac

    AIK Banka: ŽR. 105-0000003029623-60

    e-mail : info@avenalab.com

    Mobilni:
    +381 (0) 69 / 55 65 029