Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Bacillus Ferment
Eksfolijant

Cena sa PDV-om:
870,00 Din.
Pakovanje

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.

Bacillus-Ferment-2508
Bacillus-Ferment
  • Bacillus Ferment

    Poreklo sirovine: SAD, Making Cosmetics 

    Lot broj: 0001123859

    Datum proizvodnje: 4/2019

    Rok trajanja: 04/2021

    Int. Shipping: HS Code 1302190100

    Opis: Bacillus ferment je enzimski eksfoliant koji se koristi za piling kože. To je blaga, ali vrlo efikasna alternativa alfa -hidroksi voćnim kiselinama. Ispoljava aktivnost unutar pH 5-8. Čista smeđa tečnost, rastvorljiva u vodi.

    CAS: 7732-18-5, 56-81-5, 57-55-6, 9014-01-1, 99-76-3, 590-00-1

    INCI ime: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Subtilisin, Methylparaben, Potassium Sorbate

    Osobine: Sadrži prirodne enzime koji eliminišu mrtve ćelije kože pa na taj način površina kože postaje glatka. Postupak pilinga nije mehanički, već enzimski. Tretman ovim fermentom čini da koža izgleda mlađe i zdravije.

    Upotreba: Komponenta je vodene faze. Dodaje se u vodenu fazu ili na kraju izrade kozmetičkog proizvoda, idealno na sobnoj temperaturi (ali se takođe može dodati u topao rastvor do 60°C). Preporučene koncentracije su između 0,5% do 1%, maksimalno 2%. Ne preporučuje se upotreba na oštećenoj koži. Samo za spoljašnju upotrebu.

    Čuvanje: Čuvati u frižideru na temperaturi od 4 do 8°C. 

    Primena: Bacillus Ferment nalazi primenu u izradi krema za zaštitu od starenja, gelova i losiona za telo, proizvoda za posvetljivanje kože, proizvoda za čišćenje, maske i neabrazivne eksfolijante.

    Dokumentacija: Fact Sheet, Bezbednosni list (SDS), Sertifikat analize, Primer formulacije 

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU