Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Aloe Vera Pure Juice
100 % sok Aloe Vera

Cena sa PDV-om:
220,00 Din.
Pakovanje
Pogledajte troškove dostave
  • Aloe Vera Pure Juice  

    Naziv sirovine: Aloe vera sok 

    Hemijska klasifikacija: Biljni proizvod 

    Funkcionalna kategorija: Kondicioner za negu kože,

    Lot broj: TL2108455

    Datum proizvodnje: 08/2021

    Rok trajanja: 08/2023

    Int. Shipping: HS Code 1302190100

    Opis: Prirodni biljni sok. Potiče iz unutrašnjosti lista Aloe (Aloe barbadensis Miller). Sadrži više od 75 sastojaka uključujući aminokiseline, antrahinone (aloin i emodin), enzime (karboksipeptidaze), flavonoide, minerale (Mg), salicilnu kiselinu, saponinie, sterole. šećer (skrob), lektine i vitamine A, B1, B2, B3, B6, B12, C, E, pH: 3,5-4,5, Rastvorljiv je u vodi. Nije genetski modifikovan. Konzervisan je natrijum-benzoatom i kalijum-sorbatom. Žučkasta tečnost, blagog mirisa.  

    INCI ime: Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

    CAS: 85507-69-3, 532-32-1, 24634-61-5

    Delovanje na kožu: Vlaži, omekšava kožu i umiruje iritacije. Dejstvo: izrazito emolijentno i hidrirajuće. regenerativno, analgetsko, antibakterijsko, antimikotično. Na koži obrazuje transparentan film i sprečava pojavu hiperpigmentacionih polja. Derivati antrahinona su dobri prirodni solarni filteri. Apsorbuju UV zrake, podjednako dobro i u UVA i u UVB području.  

    Upotreba u kozmetičkim proizvodima: Kreme, mleka, losioni, tonici, gelovi za pre i posle brijanja, ruževi za usne i drugi proizvodi dekorativne kozmetike.  Jedan je od najčešće korišćenih ekstrakata u anti-age proizvodima. Uobičajne koncentracije su od 5%-10%.  

    Napomena: Niska pH vrednost ovog rastvora može, kada se doda u formulaciju, da snizi pH i tako izazove razdvajanje emulzije. U nekim formulacijama potrebno je da se koristi samo u niskoj koncentraciji ili da se doda sastojak koji povećava pH, kao što je TEA za stabilizaciju. Primena lakmus papira za merenje pH vrednosti je neophodna kada se koristi TEA. Ovo je prirodni proizvod koji može da potamni tokom stajanja. Zaštititi od oksidacije. Čuvati na sobnoj temperaturi. Samo za spoljašnju upotrebu.

    Primena: Svi proizvodi za negu suve kože, umirujuće kreme i losioni, proizvodi za negu pre i posle sunčanja, šamponi i regeneratori za suvu kosu.

    Dokumentacija: Bezbednosni list (MSDS), Sertifikat analize (COA)

    Formulacije: Rp 048 

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU