Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Aloe Vera Extract
Vodeno-glicerinski ekstrakt aloe vera

Cena sa PDV-om:
240,00 Din.
Pakovanje
Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.
Prosečne cene dostave kurirskih službi:

masa (kg)cena RSD + PDV
0.35 - 0.5 kg290,00
0.5 - 1 kg350,00
1 - 2 kg410,00
2 - 5 kg530,00
5 - 10 kg700,00
10 - 15 kg890,00
15 - 20 kg990,00
20 - 30 kg1.170,00
30 - 50 kg1.570,00

Svaki naredni kg preko 50kg je 20 dinara sa PDV

  • Aloe Vera Extract 

    Naziv sirovine: Vodeno-glicerinski ekstrakt aloe vera  

    Botanički naziv: Aloe Barbadensis Leaf Extract

    Hemijska klasifikacija: Mikstura

    Funkcionalna kategorija: Kondicioner za negu kože i kose, humektans, emolijens

    Dobijanje ekstrakta: Ekstrakt se dobija metodom ultrazvučne ekstrakcije korišćenjem ultrazvuka sa frekvencijama od 20 - 25 kHz, pri temperaturi od 25° C. Ekstrakt je konzervisan kaprilhidroksamskom kiselinom i gliceril kaprilatom. Svetle je boje, bez mirisa, Rastvorljiv je u vodi. pH 4-6,5.   

    Fitohemikalije: Aloe Vera sadrži više od 75 različitih sastojaka, uključujući aminokiseline, enzime iz grupe proteaza, amilaza, lipaza i celulaza, hormone, minerale: magnezijum, mangan, cink, bakar, hrom, kalcijum, kalijum i gvožđe, saponine, sterole, šećer (skrob), lektine i vitamine A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, E, folnu kiselinu. 

    INCI ime: Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Caprylhydroxamic Acid, Glyceryl Caprylate

    CAS: 7732-18-5, 56-81-5, 85507-69-3, 7377-03-9, 26402-26-6

    Delovanje na kožu: Blagotvorno deluje na osetljivu i suvu kožu pružajući joj potpunu hidrataciju uz efekat hlađenja. Ima umirujući, blag efekat na kožu sklonu aknama i crvenilu. Regeneriše površinski sloj epiderma dajući koži blistavost i svežinu. Aloja stimuliše fibroplast (koji proizvodi vlakna kolagena i elastina), čineći kožu elastičnijom i manje naboranom. Na koži obrazuje transparentan film i sprečava pojavu hiperpigmentacionih polja. Derivati antrahinona su dobri prirodni solarni filteri. Apsorbuju UV zrake, podjednako dobro i u UVA i u UVB oblasti. 

    Upotreba u kozmetičkim proizvodima: Idealni sastojak koji se često koristi prilikom izrade kozmetičkih proizvoda; kreme, mleka, losioni, tonici. Sastojak je krema i mleka za pre i posle sunčanja, gelova za pre i posle brijanja, ruževa za usne i drugih proizvoda dekorativne kozmetike. Dodaje se kozmetičkim proizvodima za negu kože u koncentraciji 5-10%.  

    Testiranje na životinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

    GMO: Nije GMO 

    Vegan: Ne sadrži komponente životinjskog porekla

    Lot broj: GBE01-22/01

    Datum proizvodnje: 01/2022

    Rok trajanja: 01/2024

    Skladištenje i rok trajanja: Proizvod je stabilan kada se čuva na suvom i hladnom mestu. Rok upotrebe 2 godine.

    Dokumentacija: Bezbednosni list (SDS), Sertifikat analize

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU