Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Stearyl Palmitate
Emoliens / Ugušćivač

Cena sa PDV-om:
990,00 Din.
Pakovanje

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.

Stearyl-Palmitate
  • Stearyl Palmitate

    Poreklo sirovine: SAD

    Proizvođač: Making Cosmetics 

    Opis: Stearil palmitat je čist biljni estar izveden iz stearil alkohola i metil palmitata. Tačka topljenja je 57°C (135°F). To su belo-žućkaste pelete, blagog mirisa, nerastvorljive u vodi, rastvorljive u uljima. HLB vrednost 10.

    CAS: 2598-99-4

    INCI ime: Stearyl Palmitate

    Osobine: Efikasan je ugušćivač sa emolijentnim svojstvima. Obezbeđuje poboljšanu belinu u kremama i losionima. Poboljšava stabilnost emulzije. Ima odličnu osobinu stvaranja filmova na koži. Smanjuje masan osećaj uljanih sistema. Poboljšava razmazivost stikova.

    Upotreba: Dodati u uljanu fazu formula. Uobičajena finalna koncentracija je 2-15%. Samo za spoljašnju upotrebu.

    Primena: Obojena kozmetika (uključujući ruževe), proizvodi za negu kose, losioni, kreme, sredstva za vlaženje, sredstva za čišćenje, ulja za kupanje i ribanje, deodorantni stikovi, kreme za sunčanje.

    Dokumentacija: Fact Sheet, Bezbednosni list, Sertifikat analize

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU