Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Polyglucose
Surfaktant

Cena sa PDV-om:
860,00 Din.
Pakovanje

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.

  • Polyglucose

    Poreklo sirovine: SAD

    Proizvođač: Making Cosmetics 

    Opis: Blago nejonsko površinsko aktivno sredstvo sastavljeno od šećera (glukoze) dobivenog iz kukuruznog skroba i masnih alkohola (dekanola), dobijenih od kokosa, rastvorljivog u vodi, pH 11-12 (10% rastvor), 50% aktivnih supstanci. Čista zlatna tečnost, viskozna, bez mirisa.

    CAS: 110615-47-9, 68515-73-1

    INCI Naziv: Decyl glucoside 

    Svojstva: Izuzetno blagi ko-surfaktant kompatibilan sa svim tipovima površinski aktivnih materija (koji su takođe korisni kao primarni surfaktanti), stabilizator pene. Ima dobra svojstva vlaženja, Poboljšava učinak kondicioniranja kationskih površinski aktivnih supstanci.

    Upotreba: Može se dodati formulama u osnovnom obliku. Preporučene koncentracije su između 2 - 50% u zavisnosti od željenih efekata penjenja i čišćenja.

    Primene: pranje tela, šamponi, losioni za čišćenje, razni proizvodi za čišćenje lica.

    Dokumentacija: Fact Sheet, Bezbednosni list, Sertifikat analize, COA

     

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU