Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Liquid Minerals (Nigari)
Magnezijumovo mleko

Cena sa PDV-om:
180,00 Din.
Pakovanje

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.

Liquid-Minerals-Nigari
 • Tečni minerali (Nigari)

  Opis: Nigari tečni minerali su prirodna tečnost koja predstavlja nusproizvod procesa stvaranja soli. Sastoji se od minerala u rastvoru slane soli koja ne postaje deo solnih kristala. Sastoji se uglavnom od magnezijum hlorida (nigari) i od 60 drugih minerala u tragovima. Nigari (izveden iz japanske riječi "gorko") važan je koagulant koji se koristi u pripremi tofu iz sojinog mleka.To je bistra blago žućkasta tečnost, bez mirisa. Rastvorljiv je u vodi.

  CAS: 7786-30-3

  INCI ime: Magnezijum hlorid

  Osobine: Slana tečnost koja sadrži visoku koncentraciju minerala kao što su magnezijum,kalijum, kalcijum, mangan, bor, gvožđe, bakar, cink, selen, hrom i hloridi. Može se koristiti u različitim formulama za dodavanje nutritivnih i jačanje humektantnih svojstava.

  Upotreba: Može se dodati takav kao što je. Tipični nivo upotrebe je 0,2 - 1%. Upotreba je ograničena na formulacije koje sadrže ugušćivače otporne na prisustvo soli, jer minerali mogu destabilizovati određene zagušnjivače polimera. Poželjni su ugušćivaći poput hidroksipropil guar i ksantan gume, hidroksipropilmetilceluloze. Samo za spoljnu upotrebu.

  Primena: Koristi se u proizvodima za negu kože i kose, naročito tonerima, maskama, u šamponima i gelovima za tuširanje.

 • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU