Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Glycoproteins
Agens protiv starenja / Anti-Aging

Cena sa PDV-om:
Sirovina se uvozi na zahtev kupca.
Rok isporuke: 15 - 30 dana!

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.

Glycoproteins15
  • Glycoproteins

    Poreklo sirovine: SAD, Making Cosmetics  

    Lot broj: 

    Datum proizvodnje: 

    Rok trajanja:

    Int. Shipping: HS Code 

    Opis: Kozmetička sirovina predstavlja vodeni rastvor sastavljen uglavnom od intracelularnih proteina, peptida i amino kiselina izvedenih iz prirodnog, posebno odabranog roda kvasca (Saccharomyces Cerevisiae). Njegova sposobnost revitalizacije jača prirodnu sposobnost kože da se zaštiti od štetnih uticaja sredine. Potpomaže obnavljanje površinskog sloja kože. Kozmetička sirovina sadrži 5% glikoproteina. Sirovina je konzervisana sa fenoksietanolom, etilheksilglicerinom i natrijum metabisulfitom. Bistar, žućkasti rastvor, blagog mirisa, pH: 5-6, rastvorljiv u vodi.


    CAS:
    84604-16-0, 56-86-0, 72-18-4, 72-19-5, 7732-18-5, 122-99-6, 70445-33-9, 7681-57-4

    INCI ime:
    Saccaromyces Cerevisiae Extract, Glutamic Acid, Valine, Threonine, Aqua, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Metabisulfite

    Osobine:
    U in-vitro studijama je pokazano da glikoproteini povećavaju sadržaj kisaonika, odnosno povećavaju kapacitet ćelijskog disanja i nivoa energije ćelija kože,tj. povećavaju proizvodnju adenozin trifosfata (ATP) bogatog energijom. Obezbeđuje visok nivo energije tokom čitavog dana i povećava glikolizu i mitohondrijalno disanje. Povećava nivoe energije kada se koža treba oporaviti i stimuliše ključne gene za poboljšanu funkciju mitohondrija pod UV stresom. Koriste se kao agensi za hidraciju kože, zbog njihovog sadržaja polisaharida koji se vezuju za vodu (šećeri). Redovna primena i upotreba na koži, čine je podmlađenom i zdravijom.

    Upotreba:
    U formulaciji dodaje se na temperaturi ispod 40°C / 100°F. Preporučena i često korišćena koncentracija kreće se u opsegu od 3% do 6%. Čuvati u frižideru. Samo za spoljašnju upotrebu.

    Primena:
    Može se naći u kozmetičkim formulacijama poput sredstva za vlaženje, kreme, losiona, gelova i proizvoda dekorativne kozmetike.

    Dokumentacija: Bezbednosni list, Sertifikat analize, Primer formulacije  

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU