Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Eucalyptus Hydrosol
Hidrolat Eukaliptusa

Cena sa PDV-om:
610,00 Din.
Pakovanje

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.

Organic58
ISO-Certified-Co-Logo-Blue6
USDA Organic3
Halal cerified9
  • Eucalyptus Hydrosol

    Naziv sirovine: Hidrolat Eukaliptusa ((Eucalyptus Globulus)

    Botaničko ime: Eucalyptus globulus

    Poreklo sirovine: Indija 

    Proizvođač: Paras Perfumes

    Opis: Hidrolat Eukaliptusa je bistra tečnost karakterističnog mirisa. Dobija se hidro-destilacijom listova biljke Eucalyptus Globulus. Nerastvorljiv je u alkoholu i uljima, a rastvorljiv u vodi. Sadržaj esencijalnog ulja je ispod 0,025%. Meša se sa: cedarwood, lemon, lavender, rosemary, marjoram i  thyme hidrolatima. Prirodni je tonik. Nežno čisti kožu. Pomaže u sprečavanju bora i sprečava prevremeno starenje kože. Poseduje regenerišuća svojstva. Utiće na rad lojnih žlezda  i pomaže eliminaciju akni. Blago zateže kožu. Ojačava kosu i sprečava opadanje kose. Pomaže u borbi protiv peruti.

    CAS: 84625-32-1  

    INCI naziv: Eucalyptus Globulus Leaf Distillate Water

    Upotreba: Koristi se kao tonik za kožu,za ispiranje kose posle pranja, dodaje se kao sastojak u šamponima, balzama, sredstvima za ispiranje i kondicionerima kose, kao i u tonicima i losionima,kao i za izradu maski za kožu. Koristi se i za aromatizaciju vazduha u kući i osvežavanje posteljine. Ne bi ga trebalo koristiti u čistoj formi odmah nakon čišćenja kože sapunom. Poželjno je uraditi pred-test na krivini lakta. Može se dodati vodenoj fazi emulzionog sistema umesto vode.

    Dokumentacija: Bezbednosni list, Tehnički podaci, Sertifikat analize 

    Korisne informacije: 01.Eucalyptus Hydrosol; 02. 18 Wonderful Benefits of Eucalyptus Oil, 03. video: Benefits of Eucalyptus Oil,

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU