Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Castor Wax
Vosak Ricinusa / Ugušćivač

Cena sa PDV-om:
Sirovina se uvozi na zahtev kupca.
Rok isporuke: 15 - 30 dana!

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.

soy-wax-flakes
  • Castor wax

    Poreklo sirovine: SAD, Making Cosmetics 

    Lot broj: 

    Datum proizvodnje: 

    Rok trajanja:

    Int. Shipping: HS Code 

    Opis: Vosak ricinusa je hidrogenizovani derivat ulja ricinusa. Biljnog je porekla. Koristi se kao emolijens i ugušćivač. Beličast, teško lomljiv vosak. Na tržištu sje pojavljuje najčešće u formi juspica/pastila. Tačka topljenja 84-89°C (183-192°F). Nerastvorljiv je u vodi, rastvorljiv u uljima.

    CAS: 8001-78-3

    INCI ime: Castor Wax / hidrogenizovano ricinusovo ulje

    Osobine: Povećava viskozitet u losionima, kremama i mastima. Stabilizuje stikove i povećava tačku topljenja stikova i balzama za usne.

    Upotreba u kozmetičkim proizvodima: Dodaje se u toplu uljanu fazu dok se ne otopi (tačka topljenja 84-89°C / 183-192°F). Uobičajene koncentracije su 0.5-10%. Upotrebljava se za izradu stikova, dezodoransa, balzama za usne, melema, podloga, krema, losiona. Samo za spoljašnju upotrebu.

    Dokumentacija: Bezbednosni list, Sertifikat analize 

     

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU