Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Baobab Protein, Hydrolyzed
Prirodni multifunkcionalni protein sa zaštitnim efektom

Cena sa PDV-om:
1450,00 Din.
Pakovanje

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.

Baobab-Protein
 • Baobab Protein, Hydrolyzed, ECOCERT Approved 

  Poreklo sirovine: SAD, Making Cosmetics

  Lot broj: 8969

  Datum proizvodnje: 01/2018

  Rok trajanja: 01/2020

  Int. Shipping: HS Code 3304910000

  Opis: Prirodni multifunkcionalni protein sa zaštitnim delovanjem. Oporavlja oštećenu kosu, a kožu regeneriše i vraća joj elastičnost. Proteini se dobijaju obradom i postupkom ekstrakcije iz velikih semena ploda baobaba, afričkih stabala Adansonia Digitata. Adansonia Digitata se inače zove "drvo života", zbog svoje sposobnosti da skladišti vodu i odupre se  teškim klimatskim uslovima. Rastvor hidrolizovanog proteina baobaba je konzervisan sa benzilalkoholom, kalijum sorbatom i natrijum benzoatom. Hidrolizovani protein baobaba je bistra tečnost, ćilibarne boje, karakterističnog mirisa, rastvorljiva u vodi. Poseduje Ecocert sertifikat

  CAS: 91745-12-9, 100-51-6, 24634-61-5, 532-32-1

  INCI ime: Hydrolyzed Adansonia Digitata Extract, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

  Osobine: Hidrolizovani protein baobaba hrani i revitalizuju kosu. Njegova primena doprinosi trenutnoj regeneriaciji kose, ojačava, povećava čvrstoću vlasi, vraća elastičnost i smanjuje lomljenje dlake. Ima anti-aging osobine. Takođe je potvrđeno da kontinuiranom primenom značajno smanjuje oštećenje kose koja nastaje kao posledica hemijskog tretiranja kose. Hidrolizovani proteini baobaba štite kožu od UV stresa, ograničavajući ćelijsko fotostarenje. Vraća vitalnost kože, smanjenjem oštećenja DNK izazvano UV zračenjem. 

  Upotreba: Hidrolizovani protein baobaba deo je vodene faze formulacije. Uobičajeno se koristi i preporučuje u koncentraciji od 2% do 5%. Čuva se u frižideru. Samo za spoljašnju upotrebu.

  Primena: Hidrolizovani protein baobaba nalazi primenu u izradi  proizvoda za negu kose, uključujući šampone, regeneratore, balzame za kosu, maske za kosu, kao i proizvodi za negu kože, losione, kreme (za dan i noć, BB i CC kreme), serume...

  Izvorne sirovine iz kojih se dobija: Seme ploda Baobab (seme se dobija etičkim i održivim metodama koje podržavaju lokalne zajednice u Africi) 

  Način dobijanja: Hidrolizovani baobab protein se dobija iz alkalnog rastvora ispranih i odmašć́enih plodova baobaba, koji se naknadno obrađuju dodavanjem mešavine proteaza da bi se indukovala enzimska hidrolizacija. Posle inaktivacije enzima, rastvor se prečisti i filtrira.

  Testiranje na životinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

  GMO: Nije GMO 

  Vegan: Ne sadrži komponente životinjskog porekla

  Certifications: ECOCERT

  Dokumentacija: Fact Sheet, Bezbednosni list (SDS), Sertifikat analize, Primer formulacije 

 • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU