Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

Alpha Olefin Sulfonate
Surfaktant

Cena sa PDV-om:
900,00 Din.
Pakovanje

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.

  • Alpha Olefin Sulfonate

    Poreklo sirovine: SAD 

    Proizvođač: Making Cosmetics

    Opis: Blagi anjon, visoko peneći i dobro emulgujući surfaktant. Proizveden prvenstveno od kokosovog ulja. Rastvorljiv u vodi, pH: 8 (10% rastvor), 40% aktivnih supstanci. Žućkasta tečnost, neznatno viskozna, blagog mirisa.

    CAS: 68439-57-6.

    INCI naziv: Natrijum C14-16 alfa olefin sulfonat.

    Osobine: Blago primarno tenzidno sredstvo sa odličnim osobinama za čišćenje i odmašćivanje (ali bez isušivanja kože i mukoznih membrana), Poseduje dobar efekat vlaženja, pojačava penenje i modifikator je viskoznost. Kompatibilan je sa ostalim surfaktantima, uključujući nejonske, amfoterne ili anjonske kosurfaktante. Može se koristiti za čišćenje proizvoda bez sulfata

    Upotreba: Dodaje se u formulaciju u osnovnom obliku, takav kao što je,. Preporučena koncentracija je 4-30% u zavisnosti od željenih efekata penjenja i čišćenja. Samo za spoljnu upotrebu.

    Primena: Gelovi za tuširanje, šamponi, kupke, losioni za čišćenje, razni proizvodi za ličnu higijenu.

    Dokumentacija: Fact Sheet, Bezbednosni list, Sertifikat analize

    Korisne informacije: 01.Alpha Olefin Sulfonate in Personal Care

     

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU