Radno vreme: od 8h - 16h radnim danima. Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028, Email: info@avenalab.com
Pozovite: 069/55-65-029 i 069/55-65-028
Email: info@avenalab.com
Proizvoda u korpi:
0
Ukupno 0,00 Din.

AHA Fruit Acids
AHA voćne kiseline

Cena sa PDV-om:
990,00 Din.
Pakovanje

Troškovi dostave nisu uračunati u cenu.

  • AHA Fruit Acids

    Naziv sirovine: AHA voćne kiseline

    Proizvođač: Mayam 

    Zemlja porekla: EU

    Lot broj: 75281

    Datum proizvodnje: 06/2018

    Rok trajanja: 06/2020

    Int. Shipping: HS Code 2101202000

    Opis: Rastvor AHA voćnih kiselina predstavlja smešu biljnih, alfa - hidroksi kiselina (AHA), koje se dobijaju iz 5 različitih biljnih vrsta: borovnice, šećerne trske, narandže, limuna i javorovog šeć́era. To je bezbojna tečnost, blago žućkaste boje, rastvorljiva u vodi, nerastvorljiva u uljima.

    INCI ime: Aqua, Vaccinium myrtillus fruit extract, Saccharum officinarum extract, Citrus aurantium dulcis fruit extract, Citrus limon fruit extract, Acer saccharum extract.

    CAS: 7732-18-5, 84082-34-8, 91722-22-4, 84012-28-2, 92346-89-9, 91770-22-8

    Delovanje voćnih kiselina na kožu: Rastvor voćnih kiselina dovodi do eksfolijacije (pilinga) površinskog sloja kože i ubrzane obnove ćelija epidermisa. Pilingom gornjih slojeva kože, uklanjaju se izumrle ćelije kože rožnatog, nevijabilnog dela epidermisa čime se sprečava formiranje odumrlih slojeva mrtvih, ljuspastih, oroloželih ćelija i zadebljanje rožnatog sloja. Poboljšana je hidratacija kože. Istovremeno se povećava proizvodnja kolagena i glikozaminoglikana, molekula koje formiraju komponente vezivnih tkiva. Redovnom aplikacijom kozmetičnih proizvoda na bazi AHA voćnih kiselina, koža postaje glatka i svetlija. Vizuelno se popravlja sveukupni izgled ostarele, beživotne kože lica. Rastvor AHA voćnih kiselina je pogodan za primenu kod svih tipova kože. U nižim koncentracijama (manjim od 2%) AHA voćne kiseline su vlažeća sredstva, a u višim koncentracijama eksfolijanti (maksimalna dozvoljena koncentracija je 10% u kozmetičkim proizvodima).

    Upotreba: Nalaze široku primenu kao sastojci kozmetičkih formulacija: krema, losiona, gelova, maski, tonera, vodenih seruma i preparata za kosu. Preporučena koncentracija je od 1% do 2%, kod dugoročne primene, do 10% u tretmanima i pilingu kod kozmetičkih proizvoda kao što su: hidratantne kreme, losioni, krem-gel, piling gel. Čuvati na hladnom i suvom mestu, zaštićeno od svetlosti.

    Testiranje na životinjama: Supstanca nije testirana na životinjama 

    GMO: Nije GMO 

    Vegan: Ne sadrži komponente životinjskog porekla

    Dokumentacija: Bezbednosni list, Reprezentativni sertifikat analize               

  • SAZNAJTE VIŠE O NAŠEM CELOKUPNOM ASORTIMANU